Pyetje të shpeshta

Sa kanale përfshihen në platformën Ardinet?

Në platformën Ardinet, përfshihen 150+ kanale.

Cilat kanale televizive transmetohen në kualitetin HD?

Të gjitha kanalet nacionale dhe lokale të Kosovës që kanë sinjal HD transmetohen me sinjal HD.

A duhet të blejë Wi-Fi?

Wireless modemi vjen falas për klientët tanë.

Sa është shpejtësia e Internetit?

Varësishtë nga pakoja, shpejtësia e internetit për pakon DUO fillon nga 25mbps e më shumë.

Ku mund të kontaktoj në rast prishjes?

Ju mund të kontaktoni në këto numra tanë të telefonit:

Podujevë:  044 241 772 | 049 241 772
Vushtrri: 045 30 70 40 | 049 30 70 40
Mitrovicë: 045 222 102 | 049 5 12345

Në cilat qytete keni shtrirje?

Ardinet, kompani e shërbimit kabllor, operon në Podujevë me rrethinë, Vushtrri me rrethinë dhe në Mitrovicë me rrethinë.

Orari i punës?

E Hëne – E Premte:
08:00 deri 20:00
E Shtunë:
09:00 deri 17:00
E Diel: Mbyllur

Skenimi i kanaleve RECIVERI ABS me logo ardinet?

Merrni telekomanden, vazhdoni tek butoni MENU pastaj vazhdo tek Instalimi në anën e djathtë shfaqet Vendosja e kabllit shtypni OK mbi vendosjen e kabllit, me pastaj vazhdoni me shigjeten poshtë në telekomand tek NIT Kerko, (për të vazhduar skanimi duhet të jenë këta parametra:

 • Frekuenca (242)
 • Shkalla e simbolit  6900
 • Modulimi  64 QAM

Kujdes nëse nuk janë parametrat si më lart nuk perfundon skanimi me sukses.

Pasi parametrat të jenë si më lartë, duhet te vazhdoni tek butoni me ngjyrë të  Kuqe që ndodhet mbi butonin F1.Pasi te perfundojë skanimi vazhdoni me butonin EXIT derisa të shfaqen kanalet.

Skenimi i kanaleve RECIVERI AMIKO ?

Merrni telekomanden, vazhdoni tek butoni MENU pastaj vazhdo tek Installation dhe e shtypni butonin OK, pastaj vazhdoni tek Cable Installation  shtypni OK, për të vazhduar skanimi duhet të jenë këta parametra:

 • TP Index  1/77
 • Frequency  (242.0)
 • Simbol Rate   6900
 • Modulation   64 QAM
 • NIT Search   on

Pastaj vazhdo tek butoni me ngjyrë te gjelbërt në telekomand (Scan).

-Kujdes nëse nuk janë parametrat si më lart nuk perfundon skanimi me sukses.

Pasi parametrat të jenë si më lartë, duhet te vazhdoni tek butoni me ngjyrë të Gjelbërt (Scan)s.Pasi te perfundojë skanimi vazhdoni me butonin EXIT derisa të shfaqen kanalet

Skenimi i kanaleve RECIVERI GLOBO?

Merrni telekomanden shtypni butonin MENU, pastaj vazhdoni tek opsioni i dytë Channel Scan (Skanimi i kanaleve) vazhdo tek NIT Search,pastaj shtypni butonin OK, për të përfunduar skanimi me sukses siguroheni që i keni këta parametra të listuar:

 • Start Frekuency  (242.00 MHZ)
 • Shkalla e simbolit  6900 kS/s
 • Scan QAM  64-QAM
 • Kërkim Rrjeti  PO

Pastaj vazhdoni tek opsioni KËRKO Shtypni OK, dhe prisni derisa të përdundojë kërkimi.

Kujdes nëse nuk janë parametrat si më lart nuk perfundon skanimi me sukses.

Pasi te perfundojë skanimi vazhdoni me butonin EXIT derisa të shfaqen kanalet.

Skenimi i kanaleve RECIVERI WISSION?

Merrni telekomanden shtypni butonin MENU, pastaj  me telekomandë vazhdoni me shtypjen e shigjetes në anen e djathtë 2 herë radhazi, pastaj klikoni mbi opsionin NIT Search me butonin OK:

 • Frequency  242000
 • Symbol Rate 6900
 • Modulation Mode 64-QAM
 • Fast Search Off

..vazhdoni duke klikuar me OK mbi opsionin Start Search

Kujdes nëse nuk janë parametrat si më lart nuk perfundon skanimi me sukses.

Pasi te perfundojë skanimi vazhdoni me butonin EXIT derisa të shfaqen kanalet.

Më shfaqet në modem një dritë e kuqe LOSS?

Provoni me kujdes ta largoni kabllon optike nën modem dhe e vendosni prap, pastaj fikni modemin, dhe ndeze pas 5 minutash  nese ateherë drita e kuqe nuk ndalet ju lutem mos hezitoni te ne kontaktoni :

 • Ardinet – Podujevë:  +383 44 241 772 | +383 49 241 772
 • Ardinet – Vushtrri: +383 45 30 70 40 |  +383 49 30 70 40
 • Ardinet – Mitrovicë: +383 45 222 102 |  +383 49 5 12345

Ku mund të bëj pagesë?

Pagesat mund te behen në pikat tona :

Podujevë: Rr. Zahir Pajaziti
(Qendra Tregtare “Blaku”, kati 2)
Vushtrri: Gjergj Kastrioti – Skendërbeu
(afër Shkollës së Policisë #39)
Mitrovicë: Mbretëresha Teutë
(afër Stacionit të Autobusëve)
Fsh. Besi: (Magjistralja Podujevë – Prishtinë)
Fsh. Shajkofc – Podujevë

Pagesat mund te behen edhe tek të gjitha pikat e Western Unionit. Njashtu pagesat mund të bëhen përmes E-banking.

Si mund të bëj pagesë online?

Klient i nderuar, ju njoftojmë se pagesat mund të bëhen online duke
ndjekur instruksionet në linkun e paraqitur më poshtë.

 

KENI NDONJË PYETJE TJETËR?

Na shkruani në: info@ardinet.net