Shtohen edhe 30 kanale të reja!

Shtohen edhe 30 kanale të reja!

Shtohen edhe 30 kanale të reja!

Klientë të nderuar, iu njoftojmë për shkak të ndërrimit të qendrës së televizionit dhe futjes së kanaleve të reja të dikush nga ju duhet të intervernoj tek Resiveri.

Të gjithë ata që Resiverin e kanë të tipit Wission, për t’i marrë kanalet e reja duhet
ta hjekni nga rryma njëherë resiverin dhe ta futni prap në rrymë dhe ta pritni deri
sa ta kryen skanimin në tërësi resiveri.
Ndërsa ata që e kanë Resiverin të tipit Globo dhe nuk i keni të gjitha kanalet,
atëherë duhet të veproni kështu:
1) Shtypni butonin Menu
2) System Settings
3) Në fund të listës shtypni “Gjendja Fillestare”
4) Shtypni PO, pastaj ristartohet resiveri
5) Pas ristartimit shtypni përsëri PO, pritni pak deri të skenohen kanalet.

Shikim të këndshëm ?

Për kontakt:
Podujevë: 044 241 772 | 049 241 772
Vushtrri: 045 30 70 40 | 049 30 70 40