Pakot aktuale Zgjedh pakon tuaj të preferuar me super çmim!

TV - HD

€10 /në muaj Apliko tani
 • 200+ Kanale
 • Resiver HD
 • Përkrahje Profesionale
 • Kyçja GRATIS

INTERNET Të SHPEJTë

€10 /në muaj Apliko tani
 • 25 Mbp/s INTERNET
 • Down UP 25 Mbp/s
 • Modem
 • Përkrahje Profesionale
 • Kyçja GRATIS/optike

DUO - INTERNET & TV

€15 /në muaj Apliko tani
 • 40 Mbps INTERNET
 • Modem/Wi-FI
 • 200+ Kanale
 • Resiver HD
 • Përkrahje Profesionale
 • Kyçja GRATIS/optike

TRIO - INTERNET & TV1+TV2

€20 /në muaj Apliko tani
 • 40 Mbps INTERNET
 • Modem/Wi-FI
 • 200+ Kanale
 • Resiver HD x2
 • Depozitë 10€ për Resiverin e dytë
 • Përkrahje Profesionale
 • Kyçja GRATIS/optike

OFERTAT 📢

Përse ne?

Jemi Profesional

Të gjitha qështjet në kompaninë tonë trajtohen me një kujdes dhe profesionalitet.

Teknologji e përsosur

Duke analizuar dhe planifikuar shërbimet tona, kemi ndërtuar një kompani e cila shfrytëzon teknologjitë më të larta bashkëkohore për të mundësuar ofrimin e shërbimeve kualitative.

Përkrahje

Ofrojmë përkrahje maksimale për klientët tanë

Pyejte të Shpeshta

Sa kanale përfshihen në platformën Ardinet?

Në platformën Ardinet, përfshihen 150+ kanale.

Cilat kanale televizive transmetohen në kualitetin HD?

Të gjitha kanalet nacionale dhe lokale të Kosovës që kanë sinjal HD transmetohen me sinjal HD.

A duhet të blejë Wi-Fi?

Wireless modemi vjen falas për klientët tanë.

Sa është shpejtësia e Internetit?

Varësishtë nga pakoja, shpejtësia e internetit per pakon DUO fillon nga 25mbps e me shumë.

Më shumë për shërbimet tona

Internet cilësor

Ardinet ka oferta të kombinuar për klientët fundor duke dhënë qasje vetëm në internet apo edhe në televizion me kabëll me resiver HD. Aty ku nuk jemi me kabëll jemi me antenë ku kemi të mbuluar komunën e Podujevës me rrethinë, komunën Vushtrrisë, komunen e Obiliqit, dhe disa fshatra të komunës së Prishtinës.

Kanale me kualitet HD

Televizion digjital përmes kabllës koaksiale me resiver të fjalës së fundit MPEG4 me kualitet te lartë HD, duke përfshirë 150+ kanale vendore dhe të huaja.

Misioni ynë për të trajtuar klientët me respekt dhe dinjitet nuk mbetet vetëm në fjalë, por është diçka që është e qartë dhe shihet si hëna e plotë. Së bashku ndërtojmë një të ardhme më të mirë.

Testimonials not found

Add New Testimonial